Toinen työpäivä on nyt onnellisesti ohi. Hieman oli helpompi päivä, kuin eilen. Jalat on silti tosi kipeät ja selkäkin vihoittelee. Vaan eiköhän tämä tästä pikku hiljaa helpotu.

Laitettiin just Janinan kanssa pyykit kaappeihin. Mä laitoin yhden koneellisen kuivumaan ja toisen päälle. Pakko saada pestyä pyykkikori tyhjäksi. Onneksi meille mahtuu kolme koneellista kerrallaan kuivumaan. Se helpottaa huomattavasti tämän perheen pyykkirumbaa.

Toivottavasti huomenna olis samanlainen päivä kun tänään. Eilisenlaisia päiviä en kyllä kovin montaa jaksa putkeen... Kukapa jaksaisi.

Postikustikin ilahdutti mua tänään neljällä kirjeellä :o) Kaikki kirjeet saavat kyllä odottaa viikonloppuun. En ainakaan tänään jaksa kirjoitella kenellekkään mitään. Riittää kun jaksan iltaan asti, toisaalta nukkumatti kutsuu mua jo nyt...

Atc-kortteja pitäis kuvata, tein niitä lauantaina jokusen. Saisin ne tänne näytille. Jos joku innostuisi niitä mun kanssa vaihtamaan. Toisaalta, ei ne vielä mitään ihmeellisiä ole. Vaan ehkä harjoittelu tekee mestarin :D

Jaa-has, Valtteri taitaa kaivata huomiota, taidanpa mennä sitä hänelle antamaan. Heips ensi kertaan.