Se olis torstai päivä nytten. Nopeasti on viikko hurahtanut. Tosin ollaan kyllä paljon touhuttu kaikenlaista, niin et aikakin on mennyt nopeasti. Juttelin juuri Markku-kultani kanssa puhelimessa. Lähti juuri ajamaan Raisiosta kohti Uuttakaupunkia. Lannoitekuormaa oli menossa hakemaan.

Paljon olen saanut tekstareita viime päivinä. Postitin kiitoskortit ja ne oli menneet perille. Huomasin eilen että meidän hääkuva oli Vartti-nimisessä lehdessä :o) Se on varmaan nyt ollut jokaisessa lehdessä, mikä ilmestyy Loviisassa ja Porvoossa. Ennen vihasin valokuvissa olemista, mutta Markku ottaa minusta vähän väliä kuvia, niin että olen siihen jo tottunut. Toisaalta ihan hyvä, ehkä minusta nyt vihdoinkin tulee sinut itseni kanssa?!

Ex-miehenikin soitti. On kuulemma joku käynyt meidän taloa katsomassa ja oli kuulemma ollut siitä hyvin kiinnostunut. Jos hän saa laina-asiat kuntoon, saamme talon kaupaksi. Se olisi kyllä todella iloinen uutinen ja helpottaisi elämää kun ei tarvitse lainan korkoja maksella. Peukut pystyyn, että nyt tuo talo menee kaupaksi!

Tytöt lähti just kouluun. Ihana rauha täällä :o) Valtteri katsoo piirrettyjä tv:stä. Kohta menemme käymään anopin luona aamuteellä, vien samalla hänelle yhden lehden luettavaksi. Vaihdoin patterin eteisen kelloon. Tytöt huomasi että kello on pysähtynyt. Itse en sitä olisi varmaan huomannut, kun en sitä kelloa yleensä edes katso.