Täällä taas. Valtteri kuumeessa, eli en sitten tällä viikolla pääse töihin. Toisaalta ei sillä ole niin väliäkään... Pitää kohta soittaa arvauskeskukseen, jos vaikka saatais aika terkkarille. Pääasia on, että saadaan sairasloma todistus joltakin. Mullakin on kyllä nenä ihan tukossa, ja kurkkuun sattuu. Tuntuu että heittelee tää olo :o( Ei kivaa. Sain ajan klo 10.15. Varmaan terveydenhoitajalle. Pääasia on että saatiin aika jollekkin.

Poltin sitten aamulla käteni :o( Höyryssä. Janina laittoi veden kiehumaan, eikä huomannu et kansi oli vähän auki. Mä olin teepussia ottamassa ja poltin käteni :o( Kipeä jälki jäi käteen. Pebanthenia siihen äsken laitoin. Toivottavasti auttaa.

Saatiin eilen tää tietokone nurkka siivottua :o) Nyt on tavaroille tilaa ja seinälläkin on hyllyt. Ikean "lankakori" systeemejä laitettiin kaksi päällekkäin ja sit hommattiin kaksi lisää. Nyt on tosiaan siistiä. Suunnittelin jonkinlaista verhosysteemiä noitten lankakorien ympärille, tulis vieläkin siistimpää. Katsoo nyt mitä keksin. Hyllyille pitää kans saada jotain tavaraa. Eiköhän ne aika nopeasti täyty :o) Ainakin mut tuntien...

Käsi ei ole vielä täysin kunnossa. Vaan pakko on silti yrittää touhuta kaikenlaista. Oon  nyt neljä päivää syönyt tulehduskipulääkettä, eiköhän se kohta ala tehoamaan. Toivon ainakin niin. Haluan päästä neulomaan sukkia :D Onkohan musta tullut riippuvainen neulomiseen?! Siltä ainakin kovasti tuntuu.

Pitäis miettiä joulumuorin yllätykseen sitä käsityötä. En vielä tiedä, mitä sinne teen. Varmaankaan en ainakaan neulo sukkia, koska parini neuloo niitä itsekkin :o) No, enköhän mä jotain keksi.

Taidan siirtyä nyt muihin puuhiin. Jatkan varmaan myöhemmin.

Jatkuu klo 13.20. Kävin Valtterin kanssa terkkarissa, ja tämä viikko saadaan parannella tautia. On kuulemma paljon tämmöistä liikkeellä. Vaan ei auta muu kuin levätä. Mä näytin samalla "palovammaani" ja käski pebanthenia siihen laittaa, eli olin ihan oikein tehnyt. Nyt vammaani on kohonnut mehevä vesirakkula... Voi kun kivaa.

Maksoin laskuja ja samalla maksoin tilaukseni lankatalo Tapion kauppaan. Löysin sieltä neljää eriväristä nalle lankaa, kirjavaa, jota olen etsinyt. Oli sitten pakko tilata jokaista kaksi, jotta riittää. Odotan jo innolla tilaustani :o) Maksoin myös muutaman mieheni laskun, onpahan poissa. Meillä kun on tapana maksella toisen laskuja, silloin kun on rahaa. Exän kanssa sellanen ei olisi toiminut... Kuten ei moni muukaan asia.

Sain polttareissani Nalle Luppakorva dvd:n :o) Valtteri katsoo niitä nyt. Minä katsoin niitä lapsena tosi paljon, se oli lempi lastenohjelmani. Kuten varmaan monen muunkin :o) Taitaa olla parasta alkaa tekemään ruokaa. Maha pitää outoa ääntä...