Ollaan tänään käyty Kotkassa shoppailemassa. Ensin mentiin Sotkaan ostamaan pari lamppua lapsille, laatikostot mulle ja pojille. Sit mentiin Robinhoodiin ja viimeiseksi käytiin Vaasan leipomon tehtaanmyymälässä. 10 eurolla ostettiin tosi paljon leipää. Riittää pitkäksi aikaa :o)

Nyt ollaan sitten kasattu laatikostot, niin ja dvd-teline. Ostettiin sellainenkin. Saatiin elokuvat nätimmin hyllyyn. Ei ole enää niin epäsiistin näköistä. Muutenkin ollaan raivattu, on hieman mukavampaa taas olla.

Sain aamulla Marin kirjeen valmiiksi. Kirjoitin myös Marjutille ja Suville. Olis tuolla vielä jokunen kirje kirjoitettavana, vaan kirjoitan kun ehdin ja jaksan. Vein samalla postiin Kikan toveri syyskuun toisen paketin, toivottavasti hän tykkää siitä.

Huomenna mennään katsomaan kummipoikaa. Hän on varmaan kasvanut kovasti. Onhan hän jo reilut kolme viikkoa vanha. Siitä tulikin mieleeni, että unohdettiin käydä varaamassa kummilusikka.. No, menen sitten yksin, se varmaan sopii Markku-kullalle. Huomenna pitää myös mennä katsomaan äitiä, hän kun tulee ensi yönä Turkista. Klo 3 yöllä on perillä täällä Suomessa. Ihanaa olis itsekkin päästä reissuun, vaan sellaiset saa nyt odottaa. Ehkä sitten myöhemmin.

Ai niin, sain neulottua punaiset sukat valmiiksi. Otan kuvan kunhan saan ne pääteltyä. Tuli ihan kivat, vaikka itse kehunkin :D