Ollaan pojan kanssa kotona, hänellä on kuumetta. Iltapäivällä on aika lääkärille, jotta saan sairaslomalapun töihin. Itselläkään ei mikään kovin hyvä olo ole, vaan semmosta se elämä on. Yritän kuitenkin jaksaa touhuta kaikenlaista. Meillä kun juhlitaan lauantaina kolmet synttärit: Valtterin, Sandran ja Janinan. Leipoa pitäisi, vaan en ole sitä edes vielä aloittanut. Huomenna yritän saada jotain tehtyä, tänään on ihan turhaa edes yrittää, kun on niin pönttö olo.

Markku-kulta soitteli. Huomenna menee Ylivieskaan viemään viljakuormaa. Kurjaa, se tarkoittaa sitä, että hän joutuu nukkumaan tien päällä. Toinen kerta jo tällä viikolla.

Viime viikonloppuna käytiin anopin kanssa ikeassa ja itäkeskuksessa shoppailemassa. Tuli taas ostettua vaikka mitä. Mies ei päässyt mukaan, kun piti mennä veljeä auttamaan makuuhuone remontissa. Saadaan sitten ehkä häneltäkin apua, kun joskus oma talo ostetaan ja sitä remontoidaan. Käytiin myös kummityttöä onnittelemassa. Hyvää kakkua oli hänen äitinsä taas tehnyt :o)

Käsitöistä sen verran, että virkannut olen jonkin verran. 10 valmista tilkkua on päiväpeitto projektia varten :o) Vaan vielä puuttuu ja paljon!