Mulla vieläkin vaivaa nuo poskiontelot. Särkee tosi paljon sekä poskia että päätä. Toivon mukaan menee pian ohi, en jaksaisi enää sairastaa.

Eilen lähdettiin Valtterin kanssa Markku-kullan mukaan rekkaan. Oli ihan mukava päivä, vaikka se venyikin aika pitkäksi. 20 tuntia tuli rekassa istuttua... Aamulla lähdettiin klo 4.15 ja kello oli yli puolenyön kun kotiuduttiin. Valtteri nukkui kyllä reissussa 2 ½ tunnin päikkärit ja klo 21 alkoi sitten yöunille. Kannoin hänet sitten omaan sänkyynsä ja hän nukkui siellä klo 8 asti :o)
Aluksi lähdettiin Lahteen ja sen jälkeen lastaamaan kahteen eri paikkaan Riihimäelle. Sitten suunnattiin kohti Raumaa (missä en ollut ikinä ennen käynyt :o)). Raumalle ei sitten kelvannutkaan se vetäjässä ollut lasti ja jouduttiin vielään se Kiikoisiin kuivatettavaksi. Kun se oltiin tehty, mentiin Uuteenkaupunkiin lastaamaan lannoitetta. Ja sen jälkeen lähdettiin kotiin. Pitkä reissu, vaan kertaakaan ei meistä kukaan valittanut tai purnannut mitään :o)

Eilen oli posti tuonut hobby hallin tilauksen. Täytyy se tänään käydä hakemassa. Se onkin joululahja Markku-kullalle :o) Hänellä ei olekkaan mitään aavistusta, että mitä mä olen hänelle joululahjaksi tilannut. Enkä kerro sitä vielä täälläkään, jouluna sitten vasta :o)