Nyt olisi ensimmäinen työpäivä takana. Voi hurja millaista vauhtia ollaan pidetty yllä :0( Muuten ihan kivaa, mut ei ehtinyt edes ruokatuntia pitämään. En kyllä osaa sanoa että kuinka kauan tuollaista menoa jaksan... Mut sen näkee sitten, kun on jokusen viikon ollut töissä.

Valtterilla oli mennyt hoidossa hyvin. Oli nukkunut päiväunet, mitä ei ole yli puoleen vuoteen tehnyt. Katsotaan nyt että miten menee illalla nukkumaan.

Markku-kulta oli tullut töistä kotiin ennen minua. Ollaan just ruokaa yhdessä tekemässä. Mä nyt ite aattelin vähän tänne käydä kirjoittamassa, ettei unohdu. Viikonloppuna en kyl ennättänyt kirjoittaa mitään. Lauantaina käytiin mun äidin synttäreillä ja sit joku sai päähänsä että lähdetäänpäs ravintolaan. Kyllähän sen tiesi miten se päättyi... Sunnuntaina mulla oli elämäni krapula. Sit piti vielä mennä Porvooseen synttäreille puolen päivän aikaan... Kyllä me sinne mentiin, vaikka olo olikin kamala. Sieltä mentiin sitten kummipoikaa katsomaan kotiin. Oli hän kyllä ihana <3 Voi kun meillekkin tulis joskus... Toisaalta onhan näissä nykyisissäkin ihan tarpeeksi hoitamista.

Ensi kerralla sitten taas lisää :o)