Kyllä on taas jotenkin nuutunut olo :o( Kurkku on edelleen kipeä, mutta se saa nyt vaan olla kipeä. Jos kuumetta tai muita oireita tulee, niin katsotaan sitten mitä teen. Nyt yritän vaan jaksaa.

Töissä oli vaihteeksi ihan mukava päivä. Pääsin tekemään yhtä aluetta koko päiväksi. Hieman oli paikat hakusessa, kun en ollut ennen koko rakennuksessa ollut. Vaan iltapäivällä kävelin siellä kuin vanha tekijä :D Huomisesta ei ole taaskaan mitään tietoa, toivottavasti pääsisin tuonne samaan paikkaan.

Markku-kulta on vihdoinkin päässyt takaisin eteläiseen Suomeen. Tällä hetkellä hän on Järvenpäässä purkamassa Vaasassa lastaamaansa kuormaa. Voi kun olisin päässyt mukaan, niin olisin jo tehnyt monet sukat :o) Toisaalta on ihan kivaa olla välillä ihan keskenään lasten kanssa. Saa antaa niillekkin vähän laatuaikaa.

Kaupassa tuli käytyä, ostin Hulille ja Vilille porkkanoita ja salaattia. Häkki pitäisi käydä siivoamassa. Ja voisihan niistä ottaa pari kuvaakin ja laittaa tänne näytille. Toisaalta mulla saattaa kyllä olla koneella joku kuva niistä, pitänee katsoa.

Sain tänään vihdoinkin pääteltyä joululahja sukat. Sain jopa kuvankin tänne blogiini ennen kun tulin tätä kirjoittamaan. Nyt on työn alla niin ikään joululahja sukat, tällä kertaa punaisesta 7 veljeksen polkasta. Tulee kyllä tosi nätit <3 vaikka itse kehunkin... Saas nähdä koska saan ne valmiiksi.

Sain eilen kirjoitettua Mariinalle kirjeen. Tänään aloitin jo kirjettä Marille. Vihdoinkin on kirjeeni ajan tasalla :o) Suville ja Kipalle kirjoittelen kyllä heti kun vaan olen tuon Marin kirjeen saanut valmiiksi, kuten myös Marjutille. Mutta kaikki vuorollaan :o)