Väsyttää niin vietävästi, silti aattelin muutaman rivin tänne naputella.

Päivä on mennyt ristipistotöitä tehdessä ja sit oon jonkin aikaa lueskellut muiden blogeja. Mukavaa lueskella ja katsella et mitä kaikkea muut touhuaa. Oon saanut jo muutaman idean, niistä joskus myöhemmin. Aattelin kohta mennä tekemään neljännen "pullo essun", että saan ne pois. Punaiset sukat on puolessa välissä ja jouluinen ristipisto pöytäliina odottaa tekijäänsä. Koskakohan saan kaiken tehtyä? No, en ota stressiä, kaikki aikanaan :o)

Huomenna viimeinen sairasloma päivä. Aattelin sen pyhittää kotitöille. Jos vaikka saisi imuroitua ja pestyä lattiat. Pyykkiäkin vois pestä. Vaan katson mitä jaksan tehdä. Illalla pitää ainakin mennä Rosan vanhempainiltaan. Ekaa kertaa aattelin mennä, anoppi tulee hoitamaan Valtteria.

Markku-kultakin soitteli. Oli menossa lastaamaan. Kuulemma tulee tuossa kuuden maissa kotiin. Kiva, jos pääsee hieman aijemmin, on kova ikävä.. Kuten aina.. Tytöt katselee high scool musicalia. Mäkin katoin ne maanantaina, voin ainakin sanoa, että oon katsonut. Janina monta kertaa on ehdotellut, vaan nyt sen toteutin :o)

Perjantaina pitäis mennä töihin. Huomenna soitan ja kysyn, että mihin menen ja mihin aikaan. Pitää muistaa ottaa sairaslomatodistukset mukaan ja antaa ne. Saan sitten ainakin palkan näiltä päiviltä.

Perjantaina pitäis Valtterin ja Rosan isä tulla heidät hakemaan. Meillä on siis tiedossa vapaa viikonloppu :o) Elokuviin aateltiin mennä, ja ehkä syömään johonkin. Katsotaan nyt mitä keksitään. Loviisassa olis Wanhassa Wara parempi-tapahtuma. Olis ihan mielenkiintoista mennä katsomaan, mut taitaa maksaa aika paljon... No, eiköhän me tekemistä keksitä :D