Ja flunssainen tervehdys kaikille. Pienessä kuumeessa menin aamulla töihin, mutta mut lähetettiin sieltä kotiin potemaan tautia. Nyt olen sitten juonut kuuma ja yrittänyt lepäillä. Tosin äsken tulin hetkeksi aikaa koneelle. Oli "pakko" saada tuo toveri syyskuun paketti tänne näkyville. Niin ja nuo sukat...

Vaihdoin ulkoilmettä hieman syksyisemmäksi. Kuvien linkittäminen ei vieläkään onnistu... Vaikka luin Sadun sivulta ohjeet. En vaan yksinkertaisesti ymmärrä sitä... Oon kai sitten jotenkin tyhmä. Muutenkin nää tietokone jutut on mulle vähän hepreaa. Yritän silti jotenkin selviytyä.

Jos mulla on illallakin kuumetta, en mene huomenna töihin. Menen sitten työterveyteen ja otan saikkua. Vaikka just olinkin saikulla tuon jalan takia. Mutta pakko tää tauti on saada podettua pois.

Eilen juttelin pitkästä aikaa kaimani kanssa. Kyselin kummitytön synttärilahja toiveita. Kylpytakki olisi kuulemma tervetullut. Pitää käydä ostamassa. Mielelläni ostankin sellaisia tarpeellisia lahjoja. Leluja en ole kyllä kenellekkään ostanut. Niitä kun lapsilla on muutekin yli omien tarpeiden.