Takana taas aivan järkyttävä työpäivä. Muutenkin on ollut rankkaa, sitten vähän ennen kotiin lähtöä sattui "pieni" vesivahinko... Viemäri putket meni tukkoon ja sieltä tuli vedet lattialle. Ei auttanut muu kuin alkaa siivoamaan. Nyt on olo todella nuutunut. Illalla meinaan kyllä mennä ajoissa nukkumaan, että jaksan huomenna.

Markku-kullan kanssa juttelin äsken. On vielä Uudessakaupungissa odottamassa kuormaa. Menee kuulemma vielä ainakin tunti. Tarkoittaa sitä, että hän on kotona vasta joskus klo 22-23... Ei ehdi montaa tuntia nukkua, kun pitää taas lähteä töihin. Hänellä on mahdollisesti perjantai vapaana, saa sitten nukkua pitempään. Mä meen ihan normaaliin aikaan töihin. Ja vien Valtterin hoitoon. Saa sitten Markku rauhassa touhuilla omiaan koko päivän.

Ensi viikonloppuna ollaan menossa Markun kanssa Kiteelle hänen tätinsä luokse. Viedään samalla reissulla Valtteri ja Rosa Kouvolaan. Ihan kivaa nähdä Markun sukulaisia. En ole heitä vielä kovinkaan montaa nähnyt.

Valtterin hoitopäivä oli mennyt hyvin. Kerran oli joutunut istumaan tehtyään jotain "pahaa". Ihan hyvä konsti, pitäis varmaan ottaa kotonakin käyttöön. Huomenna he menevät "metsämöttösiin". Porvoossa ne oli metsämörrit, mutta täällä Loviisassa se kulkee sitten toisella nimellä. Ihan kiva kuitenkin kun on jotain kivaa lapsilla tiedossa. Perjantaina heillä on jonkinlainen extra päivä, kun saavat herkkuja. Tulee joku toinen perhepäivähoitaja hoitolastensa kanssa kahville. Vähän erilainen päivä siis tiedossa.

Mulle soitti tänään kiinteistönvälittäjä. On tekemässä meidän talon myyntiin liittyviä papereita. Kai se on alettava uskomaan, että se talo on nyt sitten myyty! Mä oon kyllä niin onnellinen asian johdosta! Voi alkaa elämään. Ja suunnittelemaan tulevaisuutta ihan toisella tavalla.