Päätin tulla muutaman rivin naputtelemaan, jotta täällä olis jotain uutta lukemista :o) Ruokaa ollaan tässä just tekemässä. Riku lähtee kolmen aikaan kotiin kummisetänsä kyydissä. Ehditään syödä ennen sitä.

Markku-kulta teki äsken "pienen" tilauksen anttilaan. Tilattiin uudet matot eteiseen jouluksi ja muutama joululahja. Niin ja Janinalle dakine-reppu synttärilahjaksi. Oli vielä alennuksessa :o) Joskus onnistaa.

Eilen käytiin robinhoodissa ostoksilla. Ostettiin keittiöön uudet matot jouluksi. Punaista sen olla pitää :o) Sit löysin itselleni fleece-puvun ja kirjekuoria ostin myös. Lasku tosin oli melkein 200e... Mutta kaikki ne tuli tarpeeseen.

Huomenna olis taas maanantai. En mene töihin. Mulla on jännetupin tulehdus kädessä ja sit mä sain sen flunssan, mikä mun kullallani on koko viikonlopun ollut. Aivastelen ja niistän koko ajan. Olo on kieltämättä aika kurja. Sit kun ton käden takia ei voi oikein mitään tehdä :o( Heti kun yrittää, niin sattuu. Sen siitä saa, kun ikkunoita pesee monta päivää putkeen. Perjantainakin meinaan pesin ikkunoita. Ja kävin yhden kerrostalon siivoamassa. Siinä kaikki.

Nyt on ositukset ym tehty ja rahat jaettu. Vihdoinkin olen päässyt eroon ex-miehestä, ainakin lainan ja talon osalta. Lasten takia toki pidän yhteyttä, mutta onneksi ei muuten tarvitse. Oon tosi onnellinen, että tämä alkaa olemaan ohi.

Sain perjantaina lastenvalvojalta päätöksen Rikun elatusmaksuista. Sen 44e joudun maksamaan, en enempää vaikka exäni niin kuvitteli. Ne olivat Kouvolassa tarkistaneet ne summat ja pitivät paikkansa. Yritti vaan kaikin tavoin luistaa velvollisuuksista. Varmaan alkuviikolla tulee ne paperit Valtterin ja Rosan osalta. Eikä niissäkään mitään muutoksia ole!