Paistoin tuossa pikkupizzoja. Tein litran taikinan, hetken niitä paistelin. Vaan hyviä ne on. Ajattelin ottaa niitä huomenna töihin evääksi, nam.

Tänään meni päivä tosi hyvin. Meinasi vaan aika loppua kesken. Hommia olisi siis riittänyt. Vaan huomenna jatketaan. Tosin menen huomenna joihinkin ihan uusiin paikkoihin. Onneksi saan sinne työkaverin mukaan. Ei ole kiva mennä uuteen paikkaan ihan yksin.

Sain eilen melkein valmiiksi Valtterin villasukat. Jokunen kierros kavennuksia, niin sitten saan päätellä ne. Jotenkaan en ole tällä viikolla ennättänyt neulomaan. On ollut niin paljon tuon työn kanssa. Vaan ei niillä mikään kiire ole.

Valtterilla oli mennyt hoidossa hyvin. Kerran oli joutunut "istumaan" kun oli heittänyt hiekkaa. Hyvin heräsi tänä aamuna. Eilen mentiin hoitoon huudon kera... No, toivottavasti hän tottuu nopeasti hoidossa olemiseen ja aamuheräämiseen.

Mulla on ollut kolme päivää ihan mieletön jano. Tänään ostin vadelman makuista bonaquaa, se maistuu tosi hyvältä. Kun ei viitsi koko ajan vettä juoda. Limusta ja mehusta puhumattakaan. Limua juon ihan mielettömän harvoin. Toisaalta ihan hyvä juttu, hampaat ei tykkää.
Hampaista tuli mieleeni, et tässä heinäkuussa suuteloitiin Markku-kullan kanssa ja hampaat kolahti yhteen. Multa lohkesi iso pala etuhampaasta... Kiva selittää hammaslääkärille, et mitä oli käynyt. Sano et yleensä hampaat hajoo tapellessa, mut tää on kyl ihan uusi syy... Totta, mut tää juttu on tosi, ei me olla Markun kanssa vielä edes kertaakaan tapeltu.

Pitäisköhän mun lähtee nyt suihkuun, on sellanen olo et suihku vois virkistää. Mut palaillaan taas asiaan :o)