Eilen yritin Kouvolan CityMarketista etsiä itselleni kävelykenkiä, enkä löytänyt. Tänään mentiin käymään Kotkassa. Prismasta löysin ne kävelykengät (29,90e) ja CityMarketista löysin lenkkarit (10e). Kerrankin tein edullisia löytöjä. Korialla kävin Novitan lankamyymälässä ja taas tarttui lankoja mukaan... Ostin mm Nallen four seasons Talvi -lankaa. Aivan ihanaa. Nyt on vaan neulottava vanhat langat pois, toisaalta mulla on kyllä koko ajan sukkakudin esillä, et jos vaikka saisin muutaman kierroksen tehtyä :o)

Pyykkiä tuli myös pestyä ja tiskikoneen pistin päälle. Nyt voi vaan rantoutua ja odottaa saunaan pääsyä. Äiti ja anoppi kävi kahvilla. Otin esille muutama kuukausi sitten tekemäni marianne-jäädykkeen. Hyvin meni kaupaksi :o)

Ai niin, ostinhan mä uuden muumi-mukin, Nipsun. En ole vaan vielä saanut siitä otettua kuvaa. Laitan kuvan ensi viikolla näkyviin. Katsotaan, jos vaikka saisin jotain muitakin kuvia tänne näkyville :o)

Toveri lokakuun parinkin sain. Pitää miettiä oikein tarkkaan, että mitä hänelle lähetän. Vaan enköhän mä jotain keksi. Kivaa taas odottaa postia :o) Kun en mä pahemmin mitään kivaa saa. Kirjeet on toki kivoja, mutta laskut ei. Toisaalta kukapa meistä laskuista tykkäisi?!

Pitänee valmistautua saunaan menoon. Mukavaa lauantaita kaikille :o)

Ps. Laskuri on jo yli 1000 :o)