On jotenkin niin väsynyt olo :o( Viime yönäkin tuli nukuttua ihan hyvin, mut silti tuntuu että voisin mennä vaikka samantien nukkumaan. Sellainen ei vaan mulle sovi. Pitää olla kipeä, jotta alan päivällä nukkumaan.

Tänään tuli kaipaamani paketti Tapion lankakaupasta. En ole sitä vielä hakenut, haen samalla, kun menen hakemaan poikani hoidosta. Pitäisi vaan saada ensin vanhat langat käytettyä, ennenkun alan käyttämään uusia. Vaan enköhän mä siinä ennen joulua onnistu :o)

Kynsikin lohkesi aamulla. Ei muuten, mutta se on mielettömän kipeä. Lohkesi oikein "lihan" kautta... Tuntuu, ettei sitä sormea voi kunnolla käyttää, kun sattuu. Vaan onneksi se kestää vaan muutaman päivän ja sitten helpottaa.

Ihanaa että on jo keskiviikko. Viikko on puolessa välissä. Saan nähdä mitä keksitään viikonloppuna. Riku ei ole silloin tulossa, mutta Simon ja Sandran pitäisi kyllä tulla. No, sen näkee perjantaina, että tuleeko ne vai ei. Ruokia mietittiin Markku-kullan kanssa puhelimessa. Aateltiin lauantaina tehdä lihamureketta ja sunnuntaina pihvejä possunlihasta. Varmasti tekee kauppansa, tai ainakin luulen niin. Vaikeeta on kyllä keksiä "uusia" ruokia. Kun tuntuu että meillä syödään viikonloppuisin aina samaa ruokaa. Onko muilla sama ongelma? Mistä löydätte uusia reseptejä? Ja vielä sellasia jotka on helppo valmistaa ja lapsetkin tykkää.