Tänään aamulla syntyi meille kummipoika, kuukautta liian aikaisin. Hyvin voivat kuitenkin kumpikin: äiti ja poika. Menemme heitä tänään katsomaan. Pitää vaan käydä jotain kivaa ostamassa, vaikka kukkia. Katsotaan nyt mitä keksimme. Yritän sitten saada Juniorista kuvan tänne kaikkien ihailtavaksi :o) Tässä tämä nyt sitten tulee:
1819243.jpg
Strategiset mitat on 2550g ja 45cm. Aivan ihana :o)

Valtterin totuttelu hoitoon meni hyvin. Ei olisi halunnut millään lähteä sieltä kotiin... Kaksi ja puoli tuntia me siellä kuitenkin oltiin. Oli kuin olisin vanhalle tutulle jutellut :o) Ja Valtteri löysi yhteisen sävelen Kevinin kanssa :o) Tänään mennään tekemään hoitosopimukset ym ja maanantaina alkaa sitten hoito. Ja mulla työt...

Markku-kulta lähti aamulla klo 4.30 töihin. Kaikille kerrottakoon, että mieheni ajaa työkseen rekkaa. Yleensä viljaa, mutta esim nyt hän on lastaamassa päälle harkkokuormaa. Kohta alkaa sitten viljakiireet kun isännät puivat peltojaan. Sitten tietää, etten saa joka yöksi kultaani vierelleni :o( Mitenköhän edes osaan yksin nukkua?! Kun on tottunut toisen kainaloon nukahtamaan.

Sain eilen melkein yhden sukan valmiiksi. Aloitin neulomaan Valtterille toiset sukat. Tulee sen verran sukkelaan valmiiksi, ettei tarvitse kauaa puikkoja heilutella :o) Ostin sunnuntaina punaista nalle-lankaa, aattelin siitä sitten seuraavaksi aloittaa sukat. Kenelle, sitä ei vielä kukaan tiedä ;o)