Se olis nyt niinku torstai. Ihanaa, kun tää viikko on mennyt näin nopeasti. Vielä kun huomisen jaksaa, niin saa viikonlopun levätä. Riku tulee huomenna, mut Simo ja Sandra ei. Ollaan sit vähän pienemmällä porukalla tällä kertaa. Olishan se ollut kivaa, et kaikki olis tullut, vaan ei voi pakottaa.

Jalat on tänään tosi muussina. Tuntuu, et käveleminen on yhtä tuskaa. Pakko on tänään levätä, en meinaa paljoa nousta ylös tästä tietokoneen äärestä. Tai sit meen tekemään atc-kortteja. Ai hitsit, mun pitää muistaa ottaa valokuva niistä mitä oon jo tehnyt. Eipä ne mitään ihmeellisiä ole, vaan tykkään kovasti askarrella :o)

Huomenna pitää ajaa Kuninkaankylään hakemaan pankkikortti. Se tuli jo alku viikolla, mutta en ole päässyt hakemaan. Huomenna se on vähän kauemmin auki, joten mäkin ehdin sinne. Ajokortti tulee varmaan ensi viikolla tai sitä seuraavalla. Ihanaa, kun on kohta kaikki "velvollisuudet" tehty nimen vaihtumisen vuoksi. Voi alkaa vaan elämään :o)

Kädet on ihan mielettömän kuivat. Pakko rasvata ne tänään oikein kunnolla. Toisaalta tarvitsisin jotain oikein kunnon käsivoidetta. Tietääkö kukaan mitään hyvää? Kun tuntuu ettei mikää kokeilemani ole oikein hyvä. Tai sit musta on vaan tullut ronkeli...

Tänään olis markkinatkin. Vaan en sinne mene. Riittää että näin kojut kun ajoin keskustan läpi. Eikä mulla kyllä ole oikein rahaakaan :o( Pitää muuten muistaa katsoa tilin saldo netistä. Voi kun en sitäkin unohtaisi... Sama pää kesät talvet.

Valtteri on nyt mennyt tosi hienosti nukkumaan. Eka ilta hoitoon lähdön jälkeen meni vähän huonosti, vaan nyt menee jo paljon paremmin. Eilenkin nukahti jo heti klo 20 jälkeen, vaikka on nukkunut päiväunet joka päivä.

Yritin tuossa soittaa Markku-kullalleni, vaan en saanut häntä kiinni. On varmaan lastaamassa. Soittelee kyllä takaisin, kun huomaa mun soittaneen. Tai niin on ainakin ennen tehnyt.

Jos menis tekemään niitä atc-kortteja, sormet syyhyää päästä askartelemaan :D