Kylläpä aika menee nopeasti. En olekkaan ehtinyt päivittää blogiani pitkään aikaan. Yksi kuvakin olisi, mutta en pysty sitä mieheni koneella lisäämään tänne.  Jos vaikka viikonloppuna sitten jaksaisi.

Mä sain oman siivouskohteen ja olen siellä nyt ollut harjoittelemassa. Muuten ihan kivaa, mutta paikka on iso ja siellä on paljon eri tiloja, joita ei siivotakkaan joka viikko. Yritän kirjoittaa ylös tärkeitä asioita, jotta muistuvat sitten mieleen. Kivaa on kuitenkin se, että sain oman paikan. Eipähän tarvitse pomppia muitten kohteissa. Kurkku on tosi kipeä ja nenäkin vuotaa. Yritän kuitenkin töissä olla, koska muuten jää opastus pahasti kesken, enkä selviä töistäni. Tämä vanha työntekijä kun menee koulunpenkille opiskelemaan lähihoitajaksi.

Kävin lauantaina kampaajalla. Mulle tehtiin kiharat. En ole näihin täysin tyytyväinen, tänne kun jäi suoria kohtia. Huomenna menen uudestaan ja saan suoriin kohtiin uudet kiharat :o) Muuten nää on kyllä tosi kivan näköiset. Äiti lupasi ottaa Valtterin hoitoon siksi aikaa, koska en voi häntä mukaankaan ottaa...

Viime sunnuntaina sai kummipoikakin nimen: Johan Rafael. Hieman meinasi kummin kulta menettää kastetilaisuudessa hermonsa, kun teki ison hädän vaippaan, eikä ehditty sitä enää vaihtamaan, kun papilla oli kiire. Mutta sain kuitenkin pojan pidettyä suht tyytyväisenä loppuun asti :o)

Lauantaina Helsinkiin. Mennään ensin käymään Ikeassa ja sitten Itäkeskuksessa, koska toisen kummityttöni syntymäpäiville voi mennä vasta klo 15. Tai ainakin niin kutsussa luki. Toisaalta saadaan ostettua muutama joululahja sillä reissulla. Kun kerran ollaan sinne päin menossa, niin kannattaa hyödyntää.

Mut nyt lähden keittämään teetä kipeälle kurkulleni.