Kotona taas. Kiteen reissu meni muuten hyvin, mutta tänään aamupäivällä laittoi Markku-kullan pomo viestiä, että huomenna aamulla pitää olla Vaasassa. Se kun tarkoittaa sitä, että hänen oli tänään tuossa klo 16 aikoihin lähdettävä ajamaan sinne Vaasaan että tulee levot kohdalleen. Me jouduttiin siis jo ennen klo 11 lähteä ajamaan kohti Loviisaa. Vähän tylsästi katkesi muuten niin mukava viikonloppu.

Käytiin eilen moikkaamassa anopin siskoa. Hän asuu ihan Venäjän rajalla Värtsilässä. Hänen pihansa poikki pitäisi kuulemma virallisesti mennä rajavyöhyke... Mukavaa oli sielläkin käydä, ja tutustua lisää mieheni sukulaisiin. Markun täti, Marke, jonka luona yövyttiin, on kyllä mahtava tyyppi :o) Meillä oli todella hauskaa. Varmasti mennään sinne toistekkin!

Kotona oli Janinalla kaikki mennyt hyvin. Eilen sillä oli ollut täällä Niina kaveri yökylässä. Sipsit ja limu oli ainakin tehnyt kauppansa :o)

Mulla on tuolla pyykkikone taas päällä. Aattelin ennen huomista pestä koneellisen, ettei tarvitse heti viikolla olla pesemässä. Niin ja on pakko pestä Valtterin haalari, siinä kun oli jotain tahroja. Toivottavasti vaan ehdin saada sen kuivaksi huomiseen mennessä. Kuivausrumpuun kun ei voi laittaa, kun siinä on puntit kumia. No, pakko on toivoa parasta.

Lakanatkin pitäis vaihtaa. Harmittaa vaan niin tuo Markun töihin lähtö tänään, etten oikein tiedä mitä huvittaa tehdä.. Mä kun oon sellanen tunneihminen, en osaa ainakaan aluksi ajatella asioita järjellä :o( Vaan eiköhän tämä tästä.

Sain muuten matkalla yhdet sukat valmiiksi. Aloitin toisia ja sain niistä toisen parin valmiiksi. Takaisin tulo matkalla ei huvittanut neuloa yhtään :o( Oli muutenkin niin huono fiilis yhdestä jutusta... Vaan kyllä se tästä taas suttaantuu jossain vaiheessa.