Käsi edelleen kipeä. Olkapää välillä "tulessa" ja välillä "kylmää". Lääkärin sain vasta klo 16.45. Siihen asti pitää vaan saada aika kulumaan. Kirjoittaminen koneella onnistuu jotenkuten, mutta käsin ei uskalla edes yrittää. Sattuu niin kovasti.

Jos vaikka viikonlopusta kertoisin :o) Lauantaina iltapäivällä päätin viedä miehen ja lapset elokuviin katsomaan KungFu Pandaa. Kaikki me tykättiin siitä kovasti. Ja hauska se kyllä olikin :o) Lapset oli vaan ihmeissään, että minne ollaan menossa, kun ei kerrottu mitään. On vaan sen verran kallista toi leffassa käyminen tällä porukalla, ettei kovin usein tule käytyä... 43,50e makso 6 henkeä...

Eilen kävin pitkästä aikaa kylässä Markku-kullan veljen luona. Viimeksi käytiin siellä heinäkuun 5. Sen jälkeen ei olla käyty. Johtuu hänen vahvoista mielipiteistään... Aina löytyy kommentti jokaiseen asiaan, eikä ne ole välttämättä kovin mukavia mielipiteitä. Hän loukkaa muita mennen tullen. Siksi en ole siellä halunnut käydä, eikä kyllä miehenikään käy sen useammin.

Vietiin illalla Simo ja Sandra kotiin. Pahoitin taas mieleni kultani ex-vaimon sanoista. Hänellä on varmaan todella paha olla, kun koko ajan on huonolla tuulella ja eikä suostu kuuntelemaan muitten mielipiteitä :o( Hänen oma mielipiteensä on se ainoa ja oikea. Välillä musta tuntuu, että mä olen todella vaikea ihminen, mutta olen huomannut, että kultani ex-vaimoon verrattuna olen kyllä helppo ihminen. Vaikkei tietenkään saisi verrata... Mutta kultanikin on samaa sanonut monta kertaa. Mun kanssa voi sentään jutella, mutta exän kanssa ei. Toisaalta ihan samaa voisin sanoa ex-miehestänikin. Hänen kanssaan ei ole koskaan voinut jutella, mutta Markku-kullan kanssa voi :o) No elämä on tämmöstä!