Huomenta päivää. Heräiltiin tuossa kahdeksan aikaan. Valtteri tuli herättämään meidät. Noustiin ylös ja menin keittämään kahvia Markku-kullalle ja itselleni teetä. Aamupalan jälkeen menin hetkeksi aikaa sänkyyn pötköttelemään ja sen jälkeen tulin koneelle. Katseltiin oikotieltä taloja ja asuntoja. Mitään sopivaa ei kylläkään löytynyt. Ei löytynyt myöskään mun ja exän taloa. Kai se on sitten kaupaksi mennyt. En vaan usko ennenkun olen paperiin kirjoittanut nimeni.

Paisti on uunissa ja Janina pesee perunoita. Kun ollaan syöty, lähdetään onnittelemaan Elvi-mummua. Tiistaina vai oliko se keskiviikkona kävin mummua katsomassa. On aina niin mielissään kun sinne menee käymään. Kivaa siellä on kyllä käydäkkin :o)

Muutaman atc-kortin tein eilen. En vaan ole niistä vielä kuvia ottanut. Otan kunhan saan muutaman tehtyä lisää. Kotkottimen joulukalenteriin osallistuin, ne kortit lähtee huomenna postin kuljetettavaksi. Kuvia en vaan muistanut niistä ottaa, vaan hän varmaan julkaisee ne omalla sivullaan.